8 månader ♥

Åtta månader har gått sen jag sist såg dig.
Åtta månader av tystnad.
Åtta månader av saknad.
Åtta månader av smärta.
Åtta månader av sorg.
Åtta månader utan dig.

Mamma, du fattas mig ♥

Nu är det dan före dan före dan före dopparedan. Om två dagar ska vi samlas hos D och fira jul tillsammans, vår lillejul. Vi ska försöka att komma ihåg allt som ska vara med, i värsta fall får vi beställa pizza. Men visst är det viktigast att vi är tillsammans? Att vi firar jul. Att vi finns för varandra.

Tre små liv har vi fått sen du lämnade oss. Små små liv. Det gör så ont att dom aldrig fick träffa dig, sin mormor & farmor. Du fattas dem, oss.

På julafton har Kevin bestämt att vi ska ge dig en julklapp på kyrkogården, för vi kunde inte komma upp till dig, du är för högt upp. Så han ska få välja en blomma som vi tillsammans ska lägga till dig. Det gör ont i mig att behöva ge dig din julklapp på kyrkogården, men det är viktigt för barnen så jag biter ihop och gör det som känns bäst för barnen. De saknar dig, Kevin förstår inte riktigt men Alicia har så ont i sitt lilla hjärta. Hon förstår inte varför du lämnade oss, varför du fick "den där dumma sjukdomen" som tog dig ifrån oss. Det gör ont i mitt dotterhjärta, och i mitt mammahjärta. Ren och brutal smärta.

Jag tror det börjar sjunka in, att vi får lära oss att leva utan dig.
Fast jag inte vill ha det så.
Jag har inget val.

Att leva livet medan jag kan, och göra det bästa för mig och mina nära, det har du fått mig att förstå att DET är meningen med livet. Att leva det.

Åh älskade mamma, God jul ♥

Gillar

Kommentarer