Ajaj.

I vanlig ordning har helgen bara swushat förbi. Vad hann vi med den här gången? Nog för att vi varit lediga mycket sen strax innan jul, men man vill ju ändå känna att någon nytta görs de lediga dagarna ;)

I går var jag iallafall med mormor och hjälpte henne lite i huset, blev dock inte så mycket som jag tänkt eftersom jag har ont i öronen. Eller mest det ena örat, så jag var inte allt för pigg.

Idag har A fixat med bilen, men den vill ändå inte starta. Undrar varför den inte gillar kylan. Samma sak förra vintern. Men under sommaren är det inga problem alls. Alicia har varit och lekt med en kompis och ska sova där inatt. Jag har sorterat barnens kläder och rensat. Lagt ut på köp & säljsidor... men så är det också månaden då inte en jäkel har pengar. Så får se om jag får något sålt! Är tjejkläder från storlek 74-98 och sen ngt enstaka från Alicia i 134-140 och pojk 110-116. Känns ju inget kul att ge bort det heller när det mest är molo, pop, villervalla, me&i och newbie.

Nu ska jag planera lite med bloggen, och sen ska vi nog krypa till kojs. Återstår att se om lillfisen somnar i sin egen säng ikväll eller om jag får sitta med henne senare. Svårt att vänja henne av vid att somna i famnen när hon gjort det sen hon var 3 månader :P

Och är mitt öra inte bättre imorgon så får jag ringa vc och se om dom har tid med mig, nu har jag inte så rysligt ont som jag hade igårkväll men jag hör ingenting alls på ena örat :O

Gillar

Kommentarer

MALINDENISE,
Hoppas du mår bättre snart! 😃
devote.se/malindenise