Amerikansk Netflix?

- i samarbete med vpnportalen.se -

Cover image for Blogga om VPN (internetsäkerhet, se Amerikansk Netflix osv)!

Jag har vid flera tillfällen blivit irriterad över att inte själv få välja vilket land jag surfar ifrån, eller bor i när jag besöker en sajt. Om det så är en butik för barnkläder eller en streamingtjänst som Netflix. Utbudet ser ju faktiskt väldigt olika ut från land till land. Detta går faktiskt att lösa genom att använda sig av en VPN-tjänst där du får säker, privat och krypterad webbsurf, snabb uppkoppling samt tillgång till tjänster från hela världen oavsett vart du befinner dig. Tack varegratis vpn så är detta något jag absolut ska testa! Är det något du testat eller kanske till och med använder? Då får du gärna berätta för mig vad du tycker och vad du använder tjänsten till.

Se på Svensk TV i utomlands

En grej som jag vet att många haft problem med när de befinner sig utomlands eller kanske till och med bor utomlands är att kunna använda svenska streamingtjänster från utlandet. Det brukar bli problem eftersom man är utomlands tyvärr. Men med VPN ska det inte bli några problem och du kan glatt använda dig någon av ovan sajter och njuta =) Är ju nästan så att semestern kan bli förstörd om man missar ett avsnitt eller två av serien man ihärdigt följer haha.

Jag som ofta sitter och spanar in nyheter från olika barnklädesmärken och butikskedjor kan ju bli ganska irriterad över att inte kunna kolla vad andra länder får in för nyheter. Jag vet ju att det är ganska stora skillnader beroende på vart butiken finns, väderlek osv. Men jag blir stoppad direkt eftersom jag surfar från Sverige 😏 Har du varit med om samma sak, eller liknande? Visst är det irriterande!

Gillar

Kommentarer