Andra ronden.

I tisdags klockan 13 skulle jag infinna mig på sjukhuset för ännu en sprängning av den där njurstenen som plågar mig var och varannan dag.

Urologen förstod att sprängningen för ett par veckor sen var fruktansvärt smärtsam då vi fick avbryta efter 2000 skott. Den här gången skulle jag få både lugnande och smärtlindring innan vi körde igång, och det funkade så pass bra att jag klarade det, 3000 skott senare och hög som ett litet hus blev jag först ledd in på toaletten för att kissa en massa blod och sen hänvisades jag till tidernas mest stela och obekväma brits där jag fick sova ruset av mig.

Vaknade en timme senare av att urologen knackade på dörren.
Han kunde inte säga hur det gått med stenen mer än att alla 3000 skotten sköts på den. Kontrollröntgen om 1-2 veckor och smärtlindring vid behov.
Tackade för den här gången och checkade ut, om än fortfarande lite rund under fötterna 😂

Lillebror hämtade upp mig och i bilen kände jag att smärtan var på g. Är på sätt och vis positivt för då kanske det gick att spränga stenjäveln.
Släpptes av hemma och gick in och la mig en stund, matt i hela kroppen.
Men en stund senare fick jag nog av smärtan och tog en diklofenak. Väntade, och tog en till. Väntade och tog sen en Ketogan. Försvann in i en dimma av smärta och illamående och vaknade en timme senare helt smärtfri och ett sjukt sug efter glass. Himla tur jag stoppat en B&J i frysen dagen innan 🙏

Efter det har jag varit smärtfri, men mörbultad och helt slut.

Satte mig på bussen igår eftermiddag och spenderar nu ett par dagar i Kristianstad ♥️

Visar röntgen att stenen är kvar så har jag blivit lovad en op även om urologen inte är allt för positivt inställd till det, men detta är tredje gången jag testar spränga en och samma sten så jag vägrar fler gånger 😑

Bäbisarna var ganska avis på min glass 😂

Gillar

Kommentarer