Aprilutmaningen - dag 1-5

@THEQUEENIESE & @JASMINEIVANOFF har en utmaning hela April som jag mer än gärna hakar på! Har ju missat de första dagarna så svarar på dem här, och sen kommer dagens upp senare idag!

1. Vem är du?
Jisses vilken fråga! Jo jag är en trebarnsmamma med eget företag som kämpar på dagligen med mina hjärnspöken, social fobi, panikångest, sorg och trauma. Det sägs även att jag fyller 30 detta året, vilket för mig är sjukt overkligt eftersom jag känner mig som 21 (...de dagar jag inte känner mig som 89 då...). Tillsammans med kärleken, som jag träffade 2005, och barnen bor vi i en liten by i nordvästra skåne, några kilometer innan småländska gränsen. Äldsta dottern är hjärtsjuk, men opererades som bebis. Jag har förlorat flera närstående i cancer, bland annat min mamma för snart ett år sen. De dagar jag känner mig nere tar jag mig upp med hjälp av barnen & sambon, bloggen, barnkläder, fotografering, grafisk design och naturen.

2. Varför bloggar du och vad fick dig att börja?
Jag började blogga när min mamma insjuknade i bröstcancer 2008, och fortsatte sen mer och mer när Alicia föddes och hennes hjärtfel sen upptäcktes. Bloggen blev ett verktyg i bearbetningen.

3. Hur hade ditt liv sett ut om du var ekonomiskt oberoende - tror du?
Haha, den var inte lätt! Jag hade bott på Hawaii med familjen :D

4. Är du i fred med dig själv?
Ja det tycker jag nog.

5. Vilka sociala medier besöker du dagligen?
Facebook är ett måste, där har jag även bloggens sida(länk) , sen har jag ju ävenInstagram .. men vissa dagar är jag inte lika aktiv som andra.

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Hawaii lät inte fel... 😉 Jag har tjatat på killen att jag vill bo utomlands för jag mår såååå piss under vinterhalvåret, typ hatar mitt liv och grejer, haha! Men han vägrar -.-
nouw.com/sandrabergmanfit
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Åh Hawaii 😍👌🏼 Ett av mina dröm resemål!
nouw.com/jenniferofhbg