Aprilutmaningen - dag 6

@THEQUEENIESE & @JASMINEIVANOFF har en utmaning hela April som jag mer än gärna hakar på! Gör det du med ;)


6. Vilket är det mest minnesvärda ögonblicket ifrån ditt förflutna?
Åh, måste jag välja? Det finns så mycket! När jag blev mamma för första gången. När jag blev faster för första gången. Lyckan jag sett i ögonen hos A när våra barn kommit till världen..

Men ska jag välja ett ögonblick så..

Spanien, Costa Brava-kusten 2008. Min sista resa med familjen utomlands. Jag var gravid med Alicia, vecka 16-17. Jag, lillebror A, mamma, pappa och mormor var ute och shoppade en förmiddag. Vi rörde oss längs de smala gränderna i hopp om att hitta något kul att köpa med hem. Jag stannar och lägger handen på magen. Mamma tittar på mig bekymrat och frågar om något är fel, om jag har ont. Jag får knappt luft men får fram att det bubblar, det känns så fruktansvärt konstigt i magen och samtidigt blir jag lite illamående. -Som kolsyrebubblor långt ner i magen? Nästan så de små bubblorna spricker? -frågar mamma med ett leende på läpparna. DÅ förstod jag.
Bebis rörde sig. Jag kände bebisen för första gången! Jag var sååå rädd när jag först kände de här främmande rörelserna i magen, men mamma lugnade mig snabbt och visste ju vad det var.

Gillar

Kommentarer