Att bryta ihop i örat på en främling.

Idag har jag spenderat dagen i telefon och vid datorn. Till att börja med jagade jag fatt i vårdcentralen eftersom Kevin är full med utslag igen stackaren. Misstänkte sharlakansfeber igen men eftersom det är så längesen han hade feber och att utslagen är torra så tyder det mer på stress eller bara att huden reagerade så på förkylningen han hade. Han fick iallafall va hemma från skolan för säkerhets skull.

Jag ringde och satte mig i kö till FK. Dom ringde upp efter en timme men samtalet bröts. Ringde sen och satte mig i kö igen och under tiden jag väntade på samtalet så skickade jag en bunte mail och meddelanden på banken, 1177 och kommunen. Sen ringde FK. Jag hann bara precis presentera mig och sen fick jag en klump i halsen och började storgråta. I örat på en stackars handläggare som inte visste vad jag försökte hulka fram. Efter ett par ordentliga andetag fick jag iallafall förmedlat vad jag behövde hjälp med och jag fick info om vad som gäller.

Efter det har jag känt mig helt off. Helt dränerad på energi och kraft.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och barnen ska nattas när som, sen har jag en lista med grejer som jag måste fixa ikväll också. Imorgon är det skola och förskola för alla tre kidsen och jag ser verkligen fram emot att va själv ett par timmar, samtidigt som jag är rädd för hur jag ska må när jag inte har barnen som distraherar mig 😭

Gillar

Kommentarer