Avbokat & påskmiddag.

Igår ringde jag till förlossningen för att be om hjälp med min klåda. Fick prata med en supergullig barnmorska som tog det med läkaren direkt. Dom ville att jag skulle komma in idag, tidigt på morgonen och fastande för prover. Vi fixade barnvakt, packade väskor och ställde klockan på 06.15 eftersom vi skulle lämna barnen 07.15.

När klockan var 07.20 vaknade jag av att mobilen ringde, dolt nummer och hann inte svara. Svägerskan hade skickat och frågat om vi var vakna och jag såg vad klockan var. Snabba ryck för att komma iväg, såg att jag ställt larmet på inställningen "vardagar", därav hade den inte ringt.

Jag gick upp och väckte barn och tog med kläder ner till dom, möttes av A som kom med sin mobil till mig, det var från förlossningen. Dom hade kommit på under natten att det inte kunde tas prover idag eftersom labbet inte har öppet röda dagar. Såå, det var bara att sätta sig ner igen (jag la mig i sängen!) och avboka allt. Barnmorskan ringde upp igen vid nio för att berätta att jag får lov att ta upp till 6 antihistamin om dagen och att detta förhoppningsvis kan hjälpa tills på tisdag när jag var välkommen för prover. Men eftersom jag redan har en provtagningstid på vårdcentralen på tisdag så väljer jag att åka dit istället, närmre och går fortare. Kändes sådär lagom kul, trodde att jag äntligen skulle få hjälp.. men icke. Får stå ut ett tag till.

Vi åkte hem en runde till lillebror & svägerska, barnen ville ju dit (de som var barnvakterna) så vi bjöd in oss på lite kaffe :) Väl hemma igen blev det lunch och sen var jag så slut att jag deckade en timme. När jag blev väckt så var det dags att göra vid oss för att åka på påskmiddag hos svärisarna.

God påskmat, härlig svärmor som klädde ut sig till påskkärring som delade ut påskägg, god fika och trevligt sällskap. Var hemma vid åtta efter att jag och lilleman tagit en runda på Coop också. Nu har jag ganska ont, en hel del förvärkar som går både neråt och ut i ryggen. Blir nog ingen sen kväll!


Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Hoppas du får hjälp med klådan, inget kul ovh inte något man orkar med mitt upp i alltihopa 💞
nouw.com/lexochlogan
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Tack! Äntligen varit och tagit prover nu, så förhoppningsvis får jag svar i slutet på veckan!
nouw.com/hjartebarnsmamman