Be hot!

I samarbete med vuxen.se

Hur klär du dig inför en myskväll i soffan? Jag brukar hoppa i pösiga kläder, gärna sambons, och se till så att inget sitter åt eller är obekvämt - med andra ord - riktigt soffpösigt!
Vi har en tendens att göra oss fina för andra, tänka mycket på vad andra tycker om vårt utseende och vår klädsel. Jag brukar dock inte bry mig allt för mycket och vill gärna att kläderna ska vara praktiska hemma och på jobb. På jobb behöver jag bakfickor till nycklar och mobiler. Hemma vill jag inte ha plagg som hänger och slänger om jag ska städa eller laga mat, då är de bara i vägen!
Men hur klär du dig för att känna dig extra fin? Sensuell, sexig, het? Brukar du klä upp dig för dig själv eller din partner? Det kan verkligen hotta upp sexlivet och samvaron och behöver inte vara så mycket heller. Kan räcka med spets!

Viktigast tycker jag dock är att man själv känner sig bekväm med att klä sig i sexiga underkläder exempelvis. Jag anser inte att man ska göra det om man själv är helt obekväm och känner sig olustig. Men om man testar, så kan kanske reaktionen (förhoppninsgvis då en väldigt positiv sådan) göra att man plötsligt känner sig mer bekväm. Kan vara värt att testa! Har du inga sexiga underkläder så tycker jag absolut att du ska kika på utbudet, för det finns mycket och det finns så mycket olika varianter. Det behöver absolut inte vara en hel dräkt och vulgärt som en del kanske tror att det är. Om man beställer så är dessutom leveranserna diskreta, så varken posten eller grannen får veta vad ditt paket innehåller eller vart du beställt ifrån - kan inte bli bättre!

Och har du inte redan klickat dig in på länken ovan så tycker jag minsann att du ska göra det nu! Vem vet, kanske hittar du massor som du vill fylla din byrålåda med!

  • T I P S

Gillar

Kommentarer

Sinamatic,
Hejsan!
Vilket trevligt inlägg!
Du kan väl höra av dig om du skulle vara intresserad av att skriva fler inlägg om vuxenleksaker?
//Isabelle
sinamatic.se/vuxenleksaker/