Better Bodies

Det här inlägget är skrivet i samarbete med svensktkosttillskott.se ¤
För någon vecka sen fick jag hem ett paket ifrån svensktkosttillskott. Jag visste redan vad det innehöll men var ändå väldigt spänd. Många gånger när jag beställer så har jag sån otur att det blir fel vara, fel färg, fel storlek eller så passar det bara inte.

Men inte den här gången! Hoodien från Better Bodies sitter som en smäck! Den är otroligt skön, varm, och snygg! Perfekt med den kombon på ett plagg som kan användas när som och var som. Även om det kanske främst är ett märke för träningsplagg så tycker jag den funkar annars också. Jag har haft på min hemma som myströja, i affären som kofta, utomhus som jacka... ja lite överallt ;)

Först hade jag en annan hoodie i tankarna men den hade ingen dragkedja, utan det var en sån man drar över huvudet. Jag fixar seriöst inte sådana plagg. Får panikkänslor och typ cellskräck om jag måste dra en tjocktröja över huvudet för att få av den. Så när jag fick syn på denna så var saken klockren, ingen tvekan om att det var just den som skulle bli min!

Jag har kikat en hel del på Better Bodies leggings också, finns massor till superbra priser, och så är dom sjukt snygga! Blir kanske en beställning på ett (två, tre?) par i kortare modell nu inför sommaren. När jag ska jobba kan det vara smidigt med kläder som det går att röra sig bra i. 

Där fanns en hel del snygga plagg till kille också, och eftersom A tränar på gym 5 dagar i veckan så kanske jag ska kika på något till honom med, det är ju trots allt snart (eller ja, i sommar!) hans födelsedag. Där var både linnen och shorts som jag tror han hade gillat att använda både på gymmet och hemma. Gillar verkligen stilen det är på alla plaggen ifrån Better Bodies, supersnyggt och tufft med attityd!

Vissa kanske tycker att jag är lite tråkig som valde just en svart när det finns så många andra kulörer att välja mellan, men jag är tråkig när det kommer till sånt och jag trivs med det. Svart passar liksom ihop med allt. Det kan inte bli fel. Har jag ett par byxor eller leggings i blått eller kanske till och med i en massa olika färger och mönster så vill jag ha svart överdel. Vill inte se ut som en julgran haha. Men på vissa är det snyggt. En del människor verkar kunna bära upp kläder med färg på ett helt annat sätt än vad andra klarar av, som jag då. Jag gillar lite färg, lite sådär lagom mycket. Och mönster gillar jag men långt ifrån alla och det får inte vara för mycket. Men det är jag det. Den här hoodien kommer jag antagligen att använda som jacka hela våren och sommaren :D

Vad tycker du? Blandar du färger och mönster hur som? Vad har du för färg på din jacka?

Glöm nu inte att spana in alla läckra plagg från Better Bodies - finns massor på REA!

 

Gillar

Kommentarer