Bilägare?

I samarbete med Mechanum.com

Cover image for Blogga om Mechanum - auktoriserad bilverkstad i Göteborg & Malmö!


Äger du en bil av något av märkena Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Skoda, Volvo, Volkswagen, Saab eller Opel? Då är det här inlägget specifikt för dig! Om inte, du kanske kan tipsa någon i din närhet, bekantskapskrets eller familj om en av landets mest suveräna bilverkstäder 👌

När det är dags att lämna in pärlan för en checkup, för att få den lagad eller servad så är det himla viktigt att du har koll på vilka händer den hamnar i. Är det en auktoriserad bilverkstad? Om det inte är det, så kan din bils garantier upphöra. Dessutom - det är ganska bra att få bilen fixad av någon som du vet kan just ditt bilmärke. Hos Mechanum är alla mekaniker utbildade inom just de nio märkena som jag nämnde ovan, och de använder originaldelar till fordonen. Pricken över i:et, grädden på moset... de använder även specialverktyg. Det kan inte bli bättre!

Deras motto är kort och gott Vi älskar service.

Det är ju inte bara viktigt att din pärla blir bra omhändertagen, det blir även du som kund. Bilen står fint på verkstadsgolvet medan du kan ta det lugnt i loungen med en kopp kaffe. Trots att de bara funnits sen 2008 så finns det redan fyra verkstäder i Göteborg och en i Malmö. Det säger väldigt mycket om hur framgångsrik den här verkstaden är!

Så om du nu äger en Audi (mitt personliga favorit-märke) kan du enkelt kika in och kolla vad som kan passa dig och din bil. Kanske är det snart dags att ta en titt, eller behöver något lagas. Oavsett så finns den här verkstaden för dig och din bil om du behöver en Audi Service 👈

Jag tycker absoluuut att du ska kika in, kolla om det är något för dig, eller varför inte dela länken i ditt flöde för att tipsa andra med bilar som kanske behöver en påminnelse om hur viktigt det är att ha koll på att bilen fungerar som den ska. Tänk så många vi är som rullar runt i bilar dagar som nätter, jag skulle inte vilja sitta i en oservad och osäker bil.

  • T I P S

Gillar

Kommentarer