Billiga leksaker - sommarinspo

-- I SAMARBETE MED HIKO.se --


Det bästa med sommaren är ju helt klart att vara ute mer! När det är supervarmt blir det ofta en massa lek med eller i vatten. För några år sen skaffade vi en stor båtbana ifrån Aquaplaysom snabbt blev en favorit hos både stora och små. Den lektes med alla årstider egentligen, inte bara på sommaren! Massor av tillbehör som små båtar, gubbar, bryggor och broar, slussar och byggnader. Love it!

Hiko.se är en leksaksaffär på nätet som har det mesta, och där finns såklart sommarens alla needies & wanties! Grymt bra priser och snabb leverans! Vi beställer julklappar därifrån emellanåt, och man får verkligen massor för pengarna!

Vad leker ditt/dina barn med på sommaren? Nu när vi bor i lägenhet och inte hus så blir det inte riktigt samma grej med alla sommarleksaker. Vi har lite saker som vi drar med oss ner till sjön för vattenlek, och sen lite klassiska sandlådeleksaker. Men går ju inte att ha en massa stora leksaker som vi hade vid huset och i trädgården där. Har dessutom inget förråd så blir mycket släpande med leksaker upp och ner här ;)

Vattenpistoler är också superkul, om alla är med i leken vill säga. Att bli nersprutad med kallt vatten när man inte är med på det, inte alls kul ^^ Glaskulor har också blivit poppis igen, jag har själv aldrig lekt med såna och har inte riktigt fattat grejen. Men får se om ungarna faller för den flugan också! Har du lekt med glaskulor?

Tycker verkligen ni ska kika in hos Hiko.se, om inget annat så inför jul och alla klappar som ska inhandlas :)

Gillar

Kommentarer