Blåsten tar kål på mig!

Jag älskar att promenixa med musiken i öronen. Allt för ofta blir det inte av när jag är barnledig, annat som styr då. Men nu har jag varit ute 1-3 ggr per dag och det gör susen för både humöret och nattsömnen 😁 Dock höll jag på att frysa halvt ihjäl på dagens runda, 6km i blåst 🥶 Gick inom Coop och värmde mig och passade på att handla lite inför morgondagen brevidgång så det också blev gjort. Tycker fortfarande inte jag fått upp värmen än så det får bli en kopp kaffe följt av en varm dusch innan jag sätter mig och skriver klart inlämningen.

Är fortfarande så mycket jag inte fått svar på ännu, men förhoppningsvis kommer besked denna veckan så jag vet om jag överlever nästa månad eller hur det blir. Sen ska det jobbade till tusen så jag slipper oroa mig för sånt mer. Ska bli såå skönt!

Och nu har jag och barnens pappa bytat överlämning av kiddosarna till söndagar vilket innebär att jag inte får hem mina monster förrän på söndag istället för fredag. Får se hur jag fixar det, men med alla skit-besked blandat med den bråkande njuren så behöver jag vila upp mig lite extra innan jag kör en plugg-jobb-mamma-vecka i full fart. Ska nog gå bra det med 🤩

Nu är minsann kaffet klart och jag ska tönta mig en stund med Pokémon så jag blir klar med uppdragen 😁

Gillar

Kommentarer