Budbil.

I samarbete med Gotransport.se

Cover image for Blogga om att använda budbil i Helsingborg!

Alla har vi väl varit i situationen att vi behöver skicka ett paket eller brev lite fort. Vad man oftast som privatperson inte tänker på är att det finns budbilar som kan leverera betydligt snabbare och säkrare än de stora och mer kända budfirmorna. År 1987 grundades ett företag i skånska Bjuv som numera finns i flera städer i Skåne och kan buda ditt paket eller brev runtom i landet, eller varför inte i Europa! De har utbildade chaufförer, snabba & säkra leveranser och de kan leverera allt mellan 1 brev och 48 pallar.
Ibland är det ju faktiskt så att vi glömmer bort de mer lokala företagen och deras tjänster eftersom de inte syns lika mycket som de större, vilket är oerhört synd. Och egentligen är det inte så svårt att hitta de lokala firmorna, exempelvis budbil Helsingborg  går att hitta genom bara ett par sökord! Men du hittar kanske ändå inte rätt? Därför vill jag med det här inlägget tipsa om Go Transport som kan bli just din budfirma!

Skickar du mycket paket eller brev? Det är ju ganska många som köper & säljer inom secondhand idag och då kan det bli en hel del postande! Ibland undviker man ju att sälja stora ting eller möbler just på grund av transportproblemet, men där kan det också vara en bra idé att använda sig av en budfirma som sköter transporten åt dig eller din köpare! Tycker absolut att ni ska ta en titt, kanske kan det hjälpa dig med något i framtiden om du lägger det här företaget på minnet eller om du har ett företag så kan det vara en idé att kolla om det här är något som kan vara till hands! För just oss skåningar så finns det stationer i Helsingborg, Malmö, Landskrona, Klippan och Ängelholm, alltså finns det säkert en station som är ganska nära oss allihopa! Men tänk på att det går att boka bud över hela landet, och som jag nämnde ovan så kör de till och med inom Europa!

Kom igen och var med och stötta de lokala entreprenörerna och gör både dig själv och dem en stor tjänst. Dessutom är det inte helt fel med en budfirma som är punktliga!


Gillar

Kommentarer