Det är mycket nu.

Barnveckan är här! Nu var det ju inte så värst längsen jag hade dom iomed att vi satt i karantän, men saknade dom massor ändå! Dagen har verkligen gått i ett, lämnat ungar på skola och förskola, hem och fixa med skolan och en massa annat som behövdes göras. Samtal hit och mail dit, sen traskade jag upp till skolan för att möta Alicia som skulle till Bup. Farfar körde och det är vi så himla tacksamma över. Hämtade ungar, hem och sitta ner en stund och sen fixa kvällmat.. och när Tilda väl bestämt sig för att faktiskt somna så satte jag mig återigen med högen av papper och kallelser och grejer som behövde ordnas med.

Det är mycket nu. Kaos i hjärnan.

Imorgon ska både K & A ha med sig fika till skolan eftersom dom ska ha uteaktiviteter, jag ska hämta Tilda tidigare och gå med henne på 5-års kontrollen på BVC. Det är sista besöket där tror jag. Och så ska ungen få spruta. Kommer höra hennes skrik i hela bygden! Sen hämtar vi K som kommer bli en smula sur över att inte få vara länge på fritids.
På onsdag har jag föreläsning, inlämning och samtal med lärare.
Torsdag ska ungarna återigen ha utedag på skolan och fredag slutar dom 🤩✌️

Nästa vecka när jag är barnledig ska jag jobba en hel del, och få mina andra dos av vaccinet. Ska på röntgen i Äholm på söndagen också innan barnen kommer hem igen. Ska bara luska ut hur jag ska lösa allt med att komma dit och hem. Ibland är det fruktansvärt drygt att inte ha körkort.. särskilt när man får tider bokade där det inte finns bussar. Är ju inte speciellt kul att strosa runt i 6h för ett besök som tar 10 minuter 🤐🥴 Men ja, i värsta fall får jag ta cykeln.😆

Nu ska jag ställa mig i en låååååång dusch.

Skoja, vi har fortfarande bara en gnutta varmvatten och Alicia har duschat så det är nog en tiondels gnutta kvar nu!

Gillar

Kommentarer