Det som inte får hända...

Mitt samvete. Gud. Jag känner mig som världens sämsta mamma.. Det som inte får hända... det hände.

Tilda var i vardagsrummet, grinden var öppen. Jag tog mobilen och kaffekoppen och skulle göra allt på en och samma gång. Lossade grinden (sån man fäller upp mot väggen) med händerna fulla. Tappar grinden och ser att Tildas hand är under. Slänger iväg mobil och kaffekopp och tar Tilda som börjar gråta. Sen blir golvet rött. Det bara rann blod. Skrek på A som var på ovanvåningen och nattade de stora. Panik. Tog en tröja och tryckte mot det lilla fingret. Alicia kom ner, såg blodet. Grät. Jag grät. Tilda grät.
A ringde 1177 samtidigt som vi kikade på det lilla fingert. Blödde fortfarande efter 10 minuter i telefonkö men inte lika mycket. Ledsen bebis.

Vi var beredda på att åka in men efter att ha tittat på fingert ett par gånger så bestämde vi tillsammans med 1177 att plåstra om själva. Såret var framför nageln och det är fingerblomman som är trasig. Så nu har vi gett Alvedon och plåstrat om. Ska kika på det imorgon och ser det minsta lilla konstigt ut så tar vi en runda till vårdcentralen.

Åh jag är helt skakig. Blod och barn går inte hand i hand. Och varför skulle jag tvunget göra allt på samma gång?  Varför kollade jag inte vart Tilda hade handen? 😣😣

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
8barnochfru
8barnochfru,
😔😔 liten då 💖
nouw.com/8barnochfru