Din ekonomi.

I samarbete med lånakuten.nu

Har du några lån och/eller krediter som du betalar på varje månad? Blir det mycket? Då kan du enkelt gå in på Lån Akuten och kolla vad du kan hitta för lösningar för att bättra på din ekonomi. Många gånger kan du jämföra lån och baka ihop de du har i dagsläget, och betala en mindre summa med avgifter och räntor istället för flera stycken.

Du kanske pluggar, eller är vikarie utan fast månadsinkomst? Då finns det många lösningar för dig också, för du behöver inte ha en fast inkomst eller deklarerad hög inkomst för att kunna ta ett lån. Många tror det, men så är det inte hos alla långivare. Dessutom finns det lösningar för dig som har företag, så du kan ta ett lån för att komma igång med sin verksamhet. I en del företag krävs det ju att man investerar en summa för att registrera bolaget, och det kan vara svårt om man inte har ett stort sparkapital sen innan.

Det finns alltså hopp även för dig som inte har fast jobb, men jag rekommenderar att man tänker både en gång och två gånger innan man tar ett lån, för det ska ju kunna betalas tillbaka också.

Har du lån? Är det stora huslån, billån osv eller det är mindre lån? Är du nöjd med din långivare och hur länge du ska betala? Det finns kanske chans att du kan lägga om ditt lån för att få bättre möjligheter, kika in om du vill! Även du som har skulder och betalningsanmärkningar kan ta ett lån fast det ibland verkar omöjligt. Det bästa är ju i så fall att du använder ditt lån till att betala av dina gamla skulder med, förutsatt att du såklart kan betala på det nya lånet då också. Ibland kan det kanske kännas som att man inte får någon chans till någonting om man hamnat i betalningsanmärkningsfällan eller står utan fast jobb, men så behöver det inte vara. Det finns oftast fler sidor av ett mynt om man bara vänder på det, men utan att vända på det så kommer du bara se en sida och antagligen fastna där också. Därför kommer jag med detta tipset idag, kanske kan det hjälpa någon att komma på fötter.

Gillar

Kommentarer