Dreaming.

I samarbete med polhus.se

Min dröm just nu är att hitta en marklägenhet med tre sovrum, gärna fyra, och space för barnen att vara utomhus på egen tomt och i egen trädgård. Odla, leka, mysa. Tomten behöver inte vara stor, det brukar de inte vara när det kommer till marklägenheter ändå. Men tillräckligt stor för att få plats med sandlåda, odlingslådor, pool och lekstuga. En lekstuga till barnen hade varit 👌

Lekstuga med Loft Hedvig

När jag var liten hade vi ingen lekstuga, men det var alltid den stora drömmen. Jag och lillebror E fixade en egen lekstuga när vi bodde ute i skogen.. markägarens jakttorn. Han var inte glad när han upptäckte det vill jag lova. Men de dagar och kvällar vi tillbringade där innan vi blev upptäckta var magiska!

En lekstuga ska inte vara allt för stior tycker jag. Minimalistiskt men mysigt. Tanken är ju ändå att mini-människor ska leka där. Men den här varianten som ser ut som ett litet hus, med farstu och loft.. jag är förälskad, totalt förälskad! Tänk att ha ett litet loft med madrasser, filtar och kuddar. Där man mini-människorna ligga i timmar och läsa serietidningar eller använda sina plattor & paddor för en mysig stund ensamma eller tillsammans med vänner eller syskon.
Farstun, jisses! Små söta utemöbler. Kanske ett café-set i vitt. Matchande blomlådor med små rosor eller penséer i. Gullegull!

Ja ni ser, jag drömmer och spånar iväg alldeles. Och just nu är det just det - en dröm. Vem vet om det någonsin blir verklighet?

Vi kanske inte får fatt i en marklägenhet förrän barnen är för stora för en lekstuga och allt det där. Men det är ingen fara, jag har minsann och da en back-up-plan. Barnbarn! Någongång i framtiden om en 10-20 år får vi säkert barnbarn. Då kan en lekstuga vara på plats och glädja de små liven! Jag vet själv hur mycket glädje mina barn, och deras kusiner, har av det som farmor & farfar har ordnat i sin trädgård åt dem. Värsta lekplatsen! :)

Men har ni funderingar kring att skaffa en lekstuga så tycker jag verkligen att ni ska ta en titt, för dessa är riktigt fina. Och vill man göra den mer personlig så kan man beställa en som inte är målad och låta ungarna pensla på färgen de vill ha!

Gillar

Kommentarer