Egenföretagare?

I samarbete med foretagarna.se

Cover image for Blogga om Företagarna!

Jag har genom åren försökt att driva två olika företag, och drömmen finns fortfarande. Jag vill driva en stor secondhandbutik inriktat på barnkläder. Någon gång ska den drömmen bli sann. Men just nu har jag varken tid, ork eller medel för att starta något igen. Men tanken finns där hela tiden och jag ser verkligen fram emot den dagen jag kan få förverkliga den.

Har du också en sådan dröm? En dröm om att få driva eget, vara din egen chef och få göra det du alltid velat göra? Om eller när du bestämmer dig för att den drömmen ska bli sann så kan du ta hjälp av Företagarna där du kan bli medlem för att bli guidad i den riktning som passar dig och ditt företag bäst. Som medlem finns det exempelvis rabatter och förmåner, juridisk hjälp, försäkringar, utbildning och mycket mycket mer. Enligt mig är det dumt att inte bli medlem, i alla fall i början när man står där helt purfärsk egenföretagare och inte vet riktigt hur saker och ting fungerar. Dessutom är det ett stort nätverk med världens chans att möta likasinnade, bolla idéer eller varför inte bara läsa om andra människors företag och framgångar. Du kan hitta andra medlemmar på din ort, eller nära dig och på så vis skapa nya kontakter. Ofta anordnas det olika slags event och tillställningar runt om i landet och som medlem blir du givetvis inbjuden. Nyhetsflödet på sidan uppdateras frekvent och det finns hur mycket som helst att ta del av för den som vill sätta sig in i egenföretagarvärlden lite bättre.

När den dagen kommer, senare i livet, att jag startar eget igen. Då ska jag utan tvekan bli medlem. Det finns absolut inga nackdelar vad jag kan hitta - tvärtom så finns det en hel uppsjö av en massa positiva saker med ett medlemskap.

Gillar

Kommentarer