Svårt att välja?

-- I SAMARBETE MED PRESENTTIPSEN.NU --

Hitta present till både henne och honom


Allt för ofta händer det att jag kommer på mig själv med att fundera långt och länge med att luska ut vad någon önskar sig i present eller julklapp , utan att behöva fråga personen. Det är inte alltid så lätt minsann! Jag vill gärna ge bort en present som kommer att uppskattas, som kommer att användas, som kommer att nyttjas. Det gör kanske inte en present som man bara köper för att det ska köpas.

Om det finns ett intresse eller en hobby så är det kanske lättare att hitta en present som passar. Barn tycker jag alltid är enklare än vuxna. Och jag ger hellre bort en chokladask eller blomma och presentkort än å bara köper något som inte kommer att komma till användning.

Hur gör du? Går du all in i att försöka hitta den perfekta presenten?

Fars dag närmar sig återigen, och här kan du hitta bra presenttips till pappa 👈

Just nu finns det så många som 1620 tips på den perfekta presenten, från 96 olika butiker och fördelade på 70 sidor. Kan inte bli bättre!

Det finns presenttips att välja och vraka mellan - för att passa olika individer. Blommor, dekoration, graverade prylar, lyxprodukter, ölprovning, handskar m.m

Jag ska sätta mig och kika efter presenter till barnens pappa, min egen pappa och svär-pappa. Likaså julklappar ska kikas på! Tycker verkligen detta är sjukt bra med en sida som samlar så många olika typer av tips och kategorier så man kan hitta något till alla! Mer sånt behövs så man slipper sitta timme ut och timme in med att söka och googla. Jag glömmer så lätt också vart jag redan har tittat så ibland återkommer jag till samma butik flera gånger utan att fatta det själv :P


  • T I P S

Gillar

Kommentarer