Robotdammsugare - yey or nej?

-- I SAMARBETE MED ROBOTEXPERTEN.SE --


Dammsuger du ofta? I do! Gillar det inte alls. Är bökigt, tar mycket tid, dammsugaren tar mycket plats och den låter hemskt. Haha listan kan göras ganska lång! Jag vet många som införskaffat robotdammsugare och jag börjar fundera åt det håller jag också. Måste vara skönt att slippa dammsuga!

Har du en robotdammsugare? Är du nöjd? Berätta gärna om dina erfarenheter i en kommentar till inlägget ;)

Vet ju vilken trend det blev när robotgräsklipparen kom, vi köpte dock aldrig någon till huset dels för att vi hade så himla stor tomt och dels för att tomten inte hade en enda rak/jämn yta utan var mer som en åker ;) Men svärisarna har en och den klipper finfint och verkar funka bra! Skönt för dom att slippa klippa gräset var och varannan vecka också :)

Jag har kikat en hel del på robotdammsugare men även robotgolvtvätt - för det hade ju varit som en dröm, att slippa tvätta golven!

Roomba 880 RobotdammsugareERV5210TG Robotdammsugare,

Sen finns det ju så himla många olika varianter och modeller att välja mellan också! Vi som har småbarn, och trångbott har ju inte så jättestora tomma ytor. Möbler lite här och där, leksaker hit och dit och kanske inte så mycket plats för dammsugaren att ta sig fram på. En dammsugare som har timer så man kan ställa in när den ska komma brummande hade varit perfekt. En som har bra sensorer för var det står möbler eller finns något i vägen är nog också en viktig sak. En rund känns ju ganska smidigt men så hittade jag den modellen som är trekantig och det måste ju vara sjukt smidigt när man har det som vi - möbler överallt`!? Eller vad tror ni?

Som sagt är detta bara något jag funderar på och inte bestämt mig för, men som alltid innan jag bestämmer mig så vill jag ta reda på så mycket det bara går först för att ha lite skinn på näsan. Ge mig alla era råd och tips tack :)


Gillar

Kommentarer