☀️ + =

-- inlägget innehåller R E K L A M --

Brillorna ovan kommer från Ellos allihopa!
☀️ + =
Ingen svår ekvation, eller hur? Hur är du med solglasögon? Jag M Å S T E ha det så fort det är soligt... ehm... eller ljust :P Det går liksom inte att använda ögonen normalt om jag inte har brillorna på! Och skulle jag glömma dem hemma och tvingas gå i solljus (dagsljus) så får jag både rynkor och huvudvärk haha. Det GÅR inte!

Dessutom är det ju sjukt snyggt med solbrillor också! Jag har alltid haft minst tre-fyra par för att kunna växla mellan dem. Just nu har jag fyra, men bara ett par som används eftersom jag inte var nöjd med de andra. Var spontanköp när jag ändå klickade hem kläder till ungarna så kostade brillorna bara 79:- men det var inte alls konstigt. Ibland får man verkligen vad man betalar för! Barnen fick leka med dom istället.

Just nu finns det grymma erbjudande som du bara måste ta del av! Har man ett synfel och använder glasögon kan det vara supersmidigt med solglasögon i den styrkan man behöver. A använder linser ibland och kan då använda vilka solbrillor han vill men nu när han inte har linser så är det bara ett par som funkar. Att både få rabatt och brillor på köpet som något av erbjudandena nedan visar, är ju superbra!


LensWay

Erbjudande 1: 20% rabatt på solglasögon
Erbjudande 2: Handla linser - få solglasögon på köpet (värde 495 kr)
Länka till butikssidan: LensWay (klick)

Mister Spex
Erbjudande: 15% rabatt på alla glasögon
Länka till butikssidan: Mister Spex (klick)

Ellos
Erbjudande: 50% rabatt + fri frakt vid första köpet
Länka till butikssidan: Ellos (klick)

Lenson
Erbjudande: 10% rabatt på solglasögon + fri frakt
Länka till butikssidan: Lenson (klick)

Gillar

Kommentarer