En app för nyfikna barn.

# I betalt samarbete med Zcooly.se #

Tilda har sen ungefär tre års ålder varit avundsjuk på storasyskonen när de kommit hem från skolan med läxor. Ett tag gjorde jag läxa till henne som hon fick sitta med samtidigt som A & K satt med sitt, så var hon nöjd.

Hon har skrivit sitt namn sen ungefär samma ålder och haft stenkoll på bokstäver och siffror sen dess, där är det ju dock talet och det verbala som satt lite käppar i hjulet.

Just nu är hon superintresserad av matte, och det ganska mycket eftersom dom har en del matte på förskolan och att hon även där sett när syskonen sitter med matte. Oftast är det lättast att lära sig när man är yngre, och allra lättast blir det om man är intresserad av ämnet, vilket Tilda är.

Och vilken tur att vi hittade en superduperrolig app där hon kan träna på matte på ett lekfullt sätt!

Appen jag pratar om heter 👉Zcooly👈. (länk, bara å klicka!) och är verkligen jättebra! Jag har suttit med Tilda ganska många gånger när hon spelat och det går framåt i lärandet samtidigt som hon tycker det är ett roligt spel.

Just nu är det GRATIS att använda Zcooly i 60 dagar efter att man blivit medlem, och efter det kostar det 99:-/mån vilket jag själv tycker är en helt okej summa för något som ger mitt barn både glädje, nyttig skärmtid och kunskap.

Är du/ditt barn inte redan medlem? Har du inte laddat ner appen och spanat in detta roliga spel? Gör det!

Gillar