En dröm.

Sponsrat inlägg

En dröm, en vision, jag haft i många år är återigen tillbaka i mitt huvud. Jag vill bo i hus. Just nu är det enormt skönt att bo i lägenhet dock. När man ser folk som kämpar med snöskottning, värmen i bostaden m.m så är det skönt att bo i lägenhet och slippa tänka på dom bitarna.

Men så kommer våren snart. Alla vårtecken i rabatterna, mina små söta blommor.. som nu är någon annans. En del av mig sörjer.

En dag i framtiden vill jag bo i hus igen. När vi mår bättre, har mer ork, ekonomin är bättre och livet leker. Då vill jag lägga den där extra energin på att måla, planera rum, bygga ut, klippa gräset och rensa i rabatterna.

Drömmen tar dock inte stopp där. Nej min dröm är faktiskt att bygga ett nytt hus. Ett hus där ingen annan bott. Där vi från början kan sätta vår prägel, rista in våra minnen och skapa en trygghet innanför dörrar och väggar. Att få planera hur huset ska se ut från skratch och verkligen finslipa på detaljerna. Välja färg på huset, material på huset, antal rum och vart de ska vara. Bygga två badrum, planera en walk-in-closet. Ja allt det där som finns i drömmen.

Det finns massor av program som man kan använda sig av för att planera hur ett hur ska se ut, men det blir ju ändå inte riktigt samma sak som att gå på visning. Och visning kan vara lite problematiskt när det kommer till nybyggen. Det har dock nybygget.se

tänkt på! Riktigt smart är det! Om man vill gå runt och titta på olika hus och konstruktioner så kan man besöka deras hus-område som ligger en bit ifrån Arlanda. Hela 20 hus kan man gå och titta runt i, på deras design, arkitektur, trädgårdar m.m för att se vad man vill och inte vill ha. Kanske hittar man det perfekta huset direkt eller så tar man en liten del ifrån några hus och lägger i sitt eget. Ska jag på det hållet snart så ska jag absolut besöka det här området som är ungefär 20.000m2, och så är det såklart fri entre!

Gillar

Kommentarer