En dröm.

Inlägget är skrivet i samarbete med Polhus.se

De som känner mig vet att jag oftast är väldigt rastlös och gillar att ha många bollar i luften. Likaså älskar jag att fixa i hemmet, när det inte blir ett måste haha. Men jag gillar att ordna, möblera, tapetsera, måla och ha mig. Nu när vi bor i lägenhet är det stundtals jätteskönt att slippa alla måsten. Snöskottning, gräsklippning, rabatter... ja allt sånt som hör till. Men jag saknar det också. Nu när det växer och gror i alla trädgårdar så vill jag också ha en trädgård. Drömmen är att en dag hitta en marklägenhet som passar oss. Då får vi ändå lite mer andrum än vad vi har just nu, för nu känns det mest som att vi är instängda i en betongbunker.

Till den där drömmen finns en dröm till. En dröm om en lekstuga. Jag har alltid velat ha en lekstuga - till barnen. Få fixa den, pyssla med inredning, små möbler, gardiner och göra det sådär mysigt lekfullt som det bara kan bli i ett minihus.
Det finns ju så himla fina och unika lekstugor numera också, och de är verkligen prisvärda! Den här lekstugan från Polhus.se gillar jag, den är unik och bjuder in till en rolig lekstund. Där finns ett loft, riktigt kul idé och ger säkerligen en känsla för barnen om att kunna bo i sin lilla stuga. Där är även blomlådor! Tänk vad mysigt att måla den lilla stugan röd och sen plantera en massa sommarblommor i lådorna, min dröm!

Gillar

Kommentarer