En måndag.

Helgen sprang sin väg som vanligt och jag vet knappt vad vi gjort 😂😉 Igår kom vi iallafall ut i skogen en sväng med Kevin och Tilda och hittade en liter guld 😍🍄 Hämtade upp Alicia på väg hem sen, och väl hemma blev det kvällsmat och läggning av barn.

Tilda har sovit hos oss nästan hela natten så jag har knappt fått sova. Var allt annat än pigg när barnen väckte mig imorse! Men fick iväg de stora till skolan och sen tog jag och Tilda det bara lugnt och njöt av tystnaden här hemma 😁

Vi gick ut en sväng för att leka i eftermiddags och hamnade mitt i en hagelskur. Ungarna tyckte det var både kul och otäckt på en och samma gång.

Nu är barnen nattade och vi sitter och försöker slappna av lite. Imorgon är det skola och förskola för barnen och jag drar iväg på ett 21-timmars pass på jobb 😍👍 Sen på onsdag är skola och förskola stängt så A får va hemma någon timme innan jag är hemma och sen på eftermiddagen ska jag och Alicia cykla ut en runda tänkte vi, om vädret tillåter!
Torsdag ska jag på skogslufs med lillebror E och Bellis igen medan barnen är på skola och förskola. Fredag ska vi till laholm en sväng och sen lördag och söndag har A läger med klubben så då är det bara jag och ungarna hemma. Så ser väl veckans planer ut än så länge 😂😍

Gillar

Kommentarer