En säljande text om dig.

# I betalt samarbete med Cowrite.com #

Vet du hur viktigt det är med ett personligt brev som verkligen står ut, som är personligt och som får arbetsgivaren att bli nyfiken på dig? Superviktigt!

Har du varit arbetssökande och suttit och skickat CV & personligt brev till hundratals arbetsgivare utan att ens få ett "tack för att du sökte tjänsten" så borde du kanske ta en extra titt på din text. Det är verkligen a och o hur man säljer sig själv, för det är ju faktiskt det man gör när man söker ett jobb, rent krasst.

Det är inte alltid så lätt att få ihop en text som funkar och de flesta av oss har ganska svårt (jag har iallafall) att ta fram de bästa sidorna, skriva positiva saker och försöka framstå i allra bästa dager. Dessutom är det viktigt att man anpassar varje personligt brev efter just det jobbet man söker för stunden. Att skriva att man är lugn och harmonisk kan funka för det ena jobbet medan effektiv och alert funkar på det andra. Arbetsgivaren ska känna att du talar direkt till dem.

Det är där dagens superheta tips kommer in! En fantastisk hjälp att få om man behöver. Du kan få hjälp att skriva proffsiga personliga brev på kort tid och med en mall som gör att det hela ser perfekt ut också!

Det är en enkel sida att använda sig av. det går nästan inte att göra fel där inne enligt mig i alla fall. Det första man behöver göra är att skapa ett konto, sen är det bara att köra igång! Så sitter du fast på samma ruta och inte verkar få någon respons på de jobb du söker så tycker jag absolut at du ska kika på detta och se om det kan hjälpa. Det kanske inte hjälper direkt, men så småningom kanske! Jag hejar på dig!

Gillar

Kommentarer