En stad på golvet

-- I SAMARBETE MED KILANDSMATTOR.SE --


Jag gillar mattor. Men mattan vi köpte till barnen strax efter att vi flyttat hit var allt annat än bra att leka på. Det blev inte platt yta och lego kunde till och med försvinna i den stackars mattan :P

Nu har vi en ny matta på barnens rum ifrån Kilandsmattor och Kevin älskar den! Den är stor, fin och det händer grejer i den. Bara fantasin sätter stop för vad man kan leka på den. Mjuk att gå på, skön att sitta på 👏


Jag som annars inte alls gillar de klassiska bilmattorna föll också för denna eftersom den inte alls ger ett så plottrigt intryck som jag var rädd för. A tyckte den var en smula tråkig eftersom den är svart och vit, inte i färg. Men när leksakerna är i alla möjliga färger kan det vara väldigt bra med en annan färg på mattan för att leksakerna inte ska försvinna eller tappas bort ;) Just den här mattan hittar du under kategorin 👉barnmattor och det finns jättemånga fina!


Några andra mattor till just barnrum jag spanat på är dessa 👇


Vi fick även hem en ny dörrmatta , sååå cool :D

Här bor trötta föräldrar - dörrmatta

Och i vanlig ordning är jag ju helt värdelös på att kolla mått. Jag tänkte vi skulle ha den utanför dörren, i trappen. Men det var den för tjock för och dörren går då inte att stänga. Den fick istället va i hallen och ligger i skrivande stund begravd under alla barnens vinterkängor och stövlar så jag får helt enkelt återkomma med en live-bild på den. Men helt fantastiskt fin den också!

Vad har du för matta innanför dörren? Och utanför?

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,

Riktigt snygg bilmatta 😃 Jag har en vanlig svart dörrmatta innanför dörren och i trapphuset får vi inte ha någon pga brandrisken..

nouw.com/jenniferssynpalivet