En tisdag.

Hej fina đŸŒș Har du haft en bra tisdag? HĂ€r har det rullat pĂ„ som vanligt med undantag för en ganska kaotisk lĂ€mning av K pĂ„ förskolan. Efter en halvtimme kunde jag gĂ„ ut genom dörren och kĂ€nna mig relativt trygg med att han inte skulle springa efter mig. Tilda traskade glatt in pĂ„ sin förskola, la nappen och snutten pĂ„ hyllan (framsteg!!) och gick sjĂ€lvmant in och lekte. VĂ€l hemma igen fixade jag med lite grejer, hĂ€ngde vid platsbanken och pratade i telefon. Fick sen ett sms om att jag hade ett meddelande i röstbrevlĂ„dan och avlyssnade det. "Hej det hĂ€r Ă€r skolsköterskan X som sitter med Alicia och ska ge henne vaccinationen.... men hon sĂ€ger att hon fick en spruta av en doktor för nĂ„gra dagar sen..."

Baaaaah! Ringde upp och möttes av en glad röst, skolsköterskan hade snabbt luskat ut att det inte var helt sant och Alicia hade dÄ erkÀnt att hon bara skojade lite - mest för att försöka slippa undan sprutan haha. GÄr det sÄ gÄr det!

Har bestÀllt lite födelsedagspresenter till blivande 9-Äringen som jag hoppas hon blir nöjd över och fixat med pappa & H vilken dag dom ska kolla och fira henne sÄ nu rÀknar vi ner dagarna inför alla kalas =)


Gillar

Kommentarer

hannaalundqvist
hannaalundqvist,
tack den har varir bra:)
nouw.com/hannaalundqvist