En tisdag.

Godkväll!
Har du haft en bra dag?


Min har väl varit sådär. Möte i Öa innan lunch, gick väl som förväntat. Sen kaffe hos svärföräldrarna där Tilda var och sen hem för att få lite lunch i magen innan jag och Tilda traskade iväg för att hämta K på fritids. Ställde in mig på en besvärlig hämtning, för han gillar inte att bli hämtad. Och det blev det, tog nog en tjugo minuter innan jag fick bära ut honom... med lillasyster i släptåg. Sen sprang han och gömde sig i en annan del av skolan och lillasyster apade som vanligt efter. Var en svettig mamma som en stund senare gick hem med de här två barnen. En i vagnen och en i handen.

Sen har det inte blivit så mycket gjort här hemma efter det. Städat och röjt i köket, fixat mat till kidsen och tagit ut sopor & återvinning. Nu sover i alla fall en av tre, förhoppningsvis alla tre snart.

Jag ska jobba imorgon, börjar inte förrän 14 men måste ta bussen 11.17 eftersom jag ska inom kommunhuset 13.15. Drygt. Vet inte riktigt vad jag ska göra den stunden :O Och så resulterar det i att A måste köra hem från jobb för å vaba med Tilda som fortfarande har feber, hosta och är snorig. Bläh på det! Inte på jobbet, för det älskar jag att åka till :D

Gillar

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,