En tisdag.

Åh vad jag längtar efter våren nu. Jag gillar inte vintern, hösten eller sommaren. Känns som jag är ganska ensam om att ogilla sommaren så mycket som jag gör haha. Men antingen så är det dödligt varmt eller så ösregnar det i flera veckor. Finns ju inget mellanting. Våren däremot, så njuter jag av vartenda solstråle och blir så lycklig i hela kroppen av allt grönt som exploderar i naturen. Saknar dock möjligheten att kunna odla, kunna pilla i rabatterna.. Men den dagen kommer väl sen också.
Vilken årstid är din favorit?


Just nu är det sjukt jobbigt med alla ytterkläder som ska på och av, det blir dygnsurt i hallen trots mattor, skydd och handdukar. Föttena är blöta mer än en gång om dagen. Och det där med att traska runt i snöslask är ingen kul grej. Eller när det inte är skottat... eller när det är is haha. Nej vintern får gärna ta slut nu. Och det räcker med snö.
Meeeen, jag är bombsäker på att vi snart får lite försmak på våren, sen kommer en vinterbomb till när vi minst anar det haha. Jag lägger inte undan vinterkläderna förrän i maj.

Gillar

Kommentarer