En torsdag.

Godkväll finisar! Hur har dagen varit? 

Vi har varit hemma, AME var stängt idag samtidigt som både T & K är förkylda, så jag slapp vaba iallafall. Imorgon får A vaba så jag kommer iväg. Har lite nyheter att dela med mig av till min handläggare :D

Så ja, dagen har inte varit allt för spännande, mest torkat snor ^^ Alicia börjar nog bli dålig hon också för det humöret hon haft idag, jiiiiisses! Berättade för henne igår att hon fått kallelse till barnkardiologen om två veckor och det ville hon absolut inte höra talas om. Så för att göra det en smula lättare för henne så berättade jag också att jag & hon själva tar bussen tidigt på morgonen till sjukhuset och sen spenderar vi en stund tillsammans efter besöket som ändå tar 1,5 h. Alicia tänkte typ fika medan jag tänkte shoppa haha. Men behöver ju inte berätta för henne om mina planer ännu. Tror hon kommer uppskatta lite alone-time med mamma på stan!

Det är 13 dagar tills besöket hos kardiologen och mina tankar snurrar redan. Hur kommer det se ut denna gången? HATAR verkligen dessa besök! 

Men ja, får försöka släppa det.

Nu ska jag snart förbereda inför morgondagen så jag slipper det imorgon bitti :)

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Underbar färg på shakern. Ha en bra dag.
kamillaskamera.com/
Hjärtebarnsmamman
,
Visst är det! Detsamma till dig =)