Enklare!

I samarbete med enklare.se

jämför lån

Har du en massa små lån och krediter som äter upp din plånbok månad ut och månad in? Gör som över 200.000 svenskar redan gjort, jämför dina lån och samla dem på ett och samma ställe. Du behöver inte ta dig till en fysisk bank utan kan enkelt ansöka på internet, och support finns både via mail och telefon för den som önskar det. Det görs bara en kreditupplysning men du får olika erbjudanden från flera banker där du kan samla dina lån och på så vis få bättre villkor. Du kan även ta ett privatlån, eller ett billån. Även där kan du själv välja belopp och återbetalningstid, så får du (förhoppningsvis) en rad olika förslag på vad som kan passa dig och din ekonomi bäst. Många vill säkerligen betala så lite som möjligt i månaden men det kan också vara otroligt skönt att bli av med lånet inom en snar framtid också.
Detta är väldigt smart att kolla upp om man har ett par smålån med olika räntor och villkor, då kan man enkelt samla allt på ett och samma ställe.
Så dagens tips från mig till dig är att jämföra dina lån och se om det finns bättre villkor och erbjudanden för just dig!

  • T I P S

Gillar

Kommentarer