Envis unge.

19:15 meddelade jag T & K att det var dags att borsta tänderna. En stunds läsning och lite prat så var dom i säng 19:35. Tilda är fortfarande vaken. I vanliga fall sitter jag på rummet tills dom somnat, eller iallafall Tilda. Jag gick ut därifrån för en kvart sen och lämnade mobilen med musik igång men satt den i flygplansläge så inga samtal kommer fram. Tre gånger hittils har hon kommit och sagt att hon sovit lite och därför velat sova i minsoffsäng. Men nej, mamman går inte med på det. Envis unge och envis mamma!

Antar att hon inte är trött med tanke på hur lite vi gjort den här veckan. Men sova måste man ju göra tillslut ändå.
Kevins vattkoppor har börjat torka ut och nu ska vi bara hålla koll så där inte är någon som ser ful ut, men än är dom okej iallafall. Glad han inte fick fler i ansiktet eftersom det kan lämna så fula ärr.
Både Alicia och Tilda är hostiga och snoriga, ena stunden verkar det bättre för att sen bli värre igen.
Och den stora frågan är ju när dom två kommer få kopporna, eftersom ingen av dom haft det. Blir ljuvliga kommande veckor..

Och jag är tröttare än tröttast idag. Precis slagit mig ner vid datorn tillsammans med min stooora kopp full av cappuccino. Disken är fixad och tvätten väntar på mig, men får se om jag orkar.

Vi har iallafall hittat på lite idag och målat med sockerlag, målat på kaffefilter och bakat lite. Barnens farmor kom förbi med nässpray till Alicia och tilda fick glatt berätta att hon nu har TVÅ lösa tänder. Tror hon går i sin mammas fotspår och kommer ha tänderna kvar i munnen tills dom är bruna och ruttna! Farmor hade även köpt fika till oss, barnen blev sååå glada och hade knappt sett så stora chokladbollar innan :D

Gillar

Kommentarer