Ett dygn utan napp.

Här om dagen fick jag nog. Vi hade precis köpt två 3-pack med nappar till Tilda och inom loppet av ett dygn var alla sönderbitna. Dags att sluta med napp! Dels så är det livsfarligt att sutta på nappar som är trasiga och dels så blir det hemskt dyrt att springa och köpa nappar vartenda dag.

Igår när Tilda vaknade på förmiddagen så tog jag napparna direkt. Vi gick ut i köket med 4-5 stycken och satte oss på golvet vid sopskåpet. Jag visade napp efter napp med hål i, Tilda såg hålen och ojade sig, pekade på sina tänder och sen slängde hon dem en efter en i soporna. Dagen flöt på bra, vi var och badade med kusin B och hennes föräldrar. B hade napp en stund och Tilda såg det, men gick bra ändå. Väl hemma på sena eftermiddagen blev det lite jobbigt eftersom hon var trött, men hon fann sig i situationen och nöjde sig med snuttefilten.

Kvällen gick ganska bra den med, fram tills hon skulle sova. Herreguuuuud vad en så liten människa kan skrika! Efter två timmar av skrik, gråt, gnäll och sorg så fick hon lägga sig mellan oss. Blev mest bus från Tildas sida till en början, sen gjorde jag en flaska till henne och hon lugnade ner sig. Sen somnade hon samtidigt som hon klappade mig på kinden.

Två timmar sov hon, sen satte skrik-kalaset igång igen. Jag lugnade henne och efter en stund kunde jag lägga henne i hennes säng. Sen vaknade hon en gång i timmen och var orolig och lite arg, men somnade efter en stund.

Idag har hon frågat efter nappen två gånger men innan jag hunnit svara på vart napparna är har hon själv pekat ut i köket och sagt "suuut". Så ja, hon börjar nog inse att napparna är slut.

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Men oj vad söndertuggade😲
www.noue.se/johannna
hjartebarnsmamman
hjartebarnsmamman,
Ja, och ändå är det de första napparna hon tuggade på så dom är inte ens en tredjedel så söndriga som de jag slängt i dagarna 🙈🙈
nouw.com/hjartebarnsmamman
Så där gjorde sonen med sin sista när han slutade. Jag sa då bara att den var trasig, han somnade utan. Frågade dagen efter men sa samma. Sedan var den glömd helt 😊. Var rätt skönt för han var ett riktigt nappbarn 😊.
www.saramadeleine