Ett litet tips.

-- I SAMARBETE MED 1X2.SE --
Spelar du online ibland? I do! Men bara ibland eftersom jag inte vill riskera att bli beroende som man kan bli. Gäller att vara hård med hur mycket som är okej.

Sport är väl inte min starka sida, men det har faktiskt hänt att även jag har bettat på matcher och vunnit en slant. Annars är jag mer för spelautomater och casino jag.

Men när det gäller sport så tycker jag verkligen att ni ska kika in på 1x2.se om du är intresserad av betting, sport eller odds. Det finns massor av olika recensioner, topplistor, tips, livesändningar och så får du till och med bonusen att du tripplar din första insättning! Waow!

Just den här biten med att man kan bli guidad i hur saker och ting funkar tycker jag är kanon. Om man är inne och tittar för första gången så vill man kanske ha lite hjälp i hur man ska göra. Tummen upp för den!

Poddar, spelbok, statistik och bloggar finns också att titta på, superbra för den som vill vara lite mer påläst innan det ska satsas pengar. Vem vet, kanske är det du som kammar hem en summa pengar?

Tveka inte att kolla upp det, men tänk både en och två gånger innan du gör mer än så. Men som sagt finns det massor av superbra tips och råd att följa inne på sidan för den som är lite okunnig eller osäker!

 

Gillar

Kommentarer