Ett smart alternativ.

I samarbete med indeship.se

Cover image for Blogga om Indeship!

När jag tänker på import, export och att skicka saker så får jag nästan alltid upp ett flygplan eller en lastbil i huvudet. Kanske ett tåg med ibland. Men det är ju inte alltid gods fraktas på det viset utan det kan även transporteras med Sjötransport. Och det kan vara både hela containrar eller styckegods som fraktas på det sättet över haven och in i särskilda hamnar för att sedan fraktas vidare. Det är avgångar veckovis och fartygen går från och till alla globala hamnar. Företaget ovan har över 30 års erfarenhet inom transport över hela världen och är väl värda att ta en titt på. Det vanligaste när det kommer till just sjötransport är hela containrar med gods och det finns bra konkurrenskraftiga logistiklösningar, samt priser. Givetvis jobbar dom för att alltid ha nöjda kunder och har alltid kunden i fokus till 100%.

Jag kan tycka att detta verkligen är ett bra alternativ till främst det luftburna alternativet eftersom det inte främjar miljön särskilt mycket. Du som har företag, vad använder du för transportmedel för både import och export? Och det ska fraktas från exempelvis Kina eller USA, vad blir det då i förhållande till om det ska fraktas inom Europa? Vad blir skillnaden för dig, företaget och miljön?

Jag är ju visserligen inte så påläst som jag kanske borde vara inom det här ämnet men jag tycker ändå att det är en intressant fråga - hur ser du på saken? Tycker du det är viktigast att transporten går supersnabbt, är billig, eller värnar om både arbetsförhållanden och miljö? Såklart kan alla perspektiv spela stor roll i frågan beroende på hur stort/litet företaget är eller hur stor budget som finns. Men i det långa loppet tror jag inte det lönar sig att vara snål i alla fall! Kika gärna in på sajten och se om det är något du finner intressant!


Gillar

Kommentarer