Fck this.

Idag är jag nere, sjukt nere.
Jag är så himla trött på att allt ska gå emot mig hela tiden. Bli överkörd och trampad på. Stampad på.

Skit verkar dras till mig och jag fattar inte vad jag gjort för att förtjäna det. Något jag gjorde i ett tidigare liv som straffar mig nu?

Är det inte soc som bråkar så är det läkare, eller skolan, eller arbetsförmedlingen, eller kommunen, eller så ekar kontot tomt. Alltid är det något och jag är så trött på det.

Vad gör du när du bara känner dig överkörd? Hur tar du dig upp? Vad motiverar dig till att kämpa vidare?

Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och skita i precis allt 🖕🖕

Gillar

Kommentarer

Cilla
,

Jag följer din blogg mycket pga likheten i olycksförföljning. (Förlåt! 🙈) (Jag har också förlorat min mamma. Har haft inbrott och översvämning i källaren. Tomt på kontot blir det med ojämna mellanrum pga arbetslöshet, bil som måste lagas eller bytas ut osv.)


Ofta försöker jag att inte tänka alls; sätta på autopilot och nöja mig med att överleva.

Bra perioder försöker jag att tänka positivt. Inte låta mig gå ner i de mörka tankarna utan leta efter de små positiva detaljerna och klamra mig fast vid dem.

Jag följer heller inga serier, tittar sällan på nyheterna och undviker sorgsna, lugna låtar. Förstår att det kan låta sjukt extremt och världsfrånvändande men jag är så känslostark att om jag ser hemska händelser lever de kvar inom mig långt efteråt och jag fixar oftast inte det..


Önskar dig all lycka, kärlek och välgång i framtiden!