Fina gåvor.

# I betalt samarbete med Frapp #

Visst är det svårt att komma på vad man ska ge en bebis i dopgåva! Jag menar, man vill ju att det ska vara något betydelsefullt men samtidigt avvändbart. Och bebisar idag, i alla fall de flesta, blir ju överrösta av presenter och gåvor innan de ens tittat ut i världen.

Jag kikade runt lite efter doppresenter inför nyaste brorsdotterns dop och fann riktigt bra tips som jag vill dela med mig av! Något som jag föll för var att det finns så personliga presenter, inte sånt som man kan köpa i mataffärens leksakshylla och som kan bli ett minne för livet verkligen. Jag föredrar oftast att ge bort saker som kommer att användas och inte bara stå på en hylla och samla damm. Som exempelvis sparbössor som var den klassiska dopgåvan förr, och vilket barn uppskattade att få 4 olika sparbössor?

När man kikar runt i sortimentet och dessutom upptäcker att det är världens lagerrensning, dååå blir ju köpsuget ännu större än innan! Jag hittade riktigt fina bestick som barnet kan använda ett par år och kanske till och med spara sedan till egna barn. Filtar och inredning fanns det också mycket av så det var minsann inte lätt att välja. Oh filtar kan man inte få för många av enligt mig :) Vad brukar du ge bort i dopgåva eller doppresent?

Gillar