Fix my phone.

I samarbete med PhoneHero.se

Apple - iPhone 6 Plus

Alicia fick en ny mobil för några veckor sen, något som stått på hennes önskelista ett tag. Helt utanför ramarna vad det gäller hur vi tänkt innan, men det var vad hon ville ha. En iPhone. Vi är en Android-familj.
Men ja, det är ju hon som ska vara nöjd med sin mobil, och fördelen är att hon inte kan sno våra laddare nu när vi har olika modeller haha. Riktigt smart faktiskt!

Mobilerna går sönder fort för henne, trasiga skärmar och sprickor. Än så länge är denna hel, faktiskt! Om det kanske är så att hon är extra rädd om den för att det är just en iPhone vet jag inte, men man kan ju alltid hoppas! Men vi vet att den där dagen kommer snart. Dagen när hennes skärm spricker, eller kanske krossas helt. Ja vi har ju varit med om det så många gånger förr. Hennes värld kommer gå under, och det är ju inget konstigt med det egentligen, hur mår du utan din mobil? Jag har hela livet i mobilen och vet inte vad jag skulle göra utan den.

Men när olyckan är framme, när den där dagen kommer. Då ska vi vara förberedda på att laga iPhone för att snabbt och enkelt ställa allt tillrätta för Alicia igen. Det behöver inte kosta skjortan, och det behöver inte ta lång tid heller. Hos PhoneHero kan du kolla vad det kostar för att laga just din modell och när du gjort ditt val så åker du antingen till en drop-in verkstad eller så skickar du in din mobil med post. Kan inte bli smidigare tycker jag! Och är det andra skador som du vill reparera än skärmen så tycker jag du ska ta en titt på vad som erbjuds! Smidigt att kunna se priser och tillvägagångssätt direkt på skärmen och slippa åka iväg för att kolla upp det, och har man inte tid att åka och lämna in mobilen för reparation så går det ju smidigt att skicka med posten också!

Gillar

Kommentarer

datorreparation
datorreparation,
min favorit tjej <3
nouw.com/datorreparation