Fler klick? Mer besökare?

I samarbete med Hjalmar & Company

Cover image for Blogga om sökoptimering!


Du som har en blogg, ett stort insta-konto eller kanske ett företag. Vet du hur du ska göra för att synas? För att synas mer? För att synas på rätt platser? Det är superduperviktigt med bra sökoptimering och det finns minsann hjälp att få för den som inte är så haj på detta! Sökoptimering, sökmotoroptimering och SEO är samma sak - Search Engine Optimisation.

Egentligen är det inte så himla avancerat, att förstå vad det är. I all enkelhet förklarat så är det ett sätt att optimera (förbättra) ditt resultat när man googlar (eller använder en annan sökmotor än just den..) ditt namn, din bransch, något som är unikt med din sajt eller något som du inriktar dig på. Så om du exempelvis syr unika barnkläder så vill du nog synas i sökmotorn när någon letar efter just detta. Du vill nog inte att din sajt hittas på den 33e sidan på Google. Bland de översta är bäst, det är där jag klickar när jag googlar själv. Jag sitter inte och går igenom sida efter sida. Man tar hjälp av olika sökord som har med dig och din sajt att göra för att se till att du syns på Google. Och det går att ordna med själv, men för den som inte är så insatt så kan det vara rena kinesiskan att försöka förstå sig på hur man ska gå tillväga - därför är det suveränt att det går att anlita de som kan ordna detta åt en medan man själv bara lutar sig tillbaka i soffan och inväntar ett spännande resultat i form av mer synlighet och fler klick.

Så om du har en eller flera sajter som du vill ska synas mer, och synas bättre, så tycker jag absolut att du ska kika in på länkningen ovan och se om det är något som kan hjälpa eller underlätta för dig!

  • T I P S

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Bra tips 😊
nouw.com/evelinarou
malinborg
malinborg,
Vilket bra tips!!
nouw.com/malinborg