För dig som pluggar till körkort!

I samarbete med korkortsskolan.se

Cover image for Blogga om att ta körkort/ha körkort!

Pluggar du till körkortet? Eller skulle vilja?
Då har jag ett superduperbra tips till just DIG!

Körkortsskolan erbjuder utbildning med frågor, fakta, videos och teori - O N L I N E 🙌
Perfekt för dig som har svårt att ta dig till körskolan för att sitta där och plugga. Här har du en hel portal med ett stort utbud som passar de flesta. Det enda du behöver göra på körskolan (eller privat för den delen...) är att köra. Allt pluggande kan du sköta via datorn, plattan eller mobilen precis var du vill och när du vill! Riktigt bra för småbarnsföräldrar som har lite extra svårt att lämna hemmet och barnen. Nu kan man plugga medan barnen leker, sover eller sitter bredvid!

Någon som testat? Jag har precis skapat mig en användare och tycker det ska bli superintressant, för jag vill ju ta körkort men både tid och ekonomi sätter stop för det emellanåt.

En bra grej till med den här skolan är att man kan välja olika språk, alla är kanske inte jättebra på svenska eller har inte svenska som modersmål och då kan man välja ett annat språk som kanske förenklar inlärningen en smula. Riktigt positivt!

Körkortsskolan används av en del trafikskolor/körskolor, har över 1000 teorifrågor och när du är medlem och inloggad så förs en statistik över frågorna du klarat och inte klarat så du kan gå tillbaka och kolla på vad du behöver läsa mer om och plugga mer på!

Nyfiken? Kika in vettja!


Gillar

Kommentarer