För klassresan.

I samarbete med gogrilla.se

De flesta av oss har nog i någon årskurs försökt att samla ihop pengar till klassresa. Jag har sålt polkagrisar och kakor. Ibland gick det sådär och ibland gick det mindre bra. Idag är många medvetna om vad de äter, och lägger kanske gärna inte pengar (även om de går till en god sak) på sötsaker som de helst inte vill stoppa i sig ändå. En riktigt smart grej är klassförsäljning med Gogrilla där man helt enkelt säljer sås! Grillsås för att vara mer exakt, men det finns även tacosås, ketchup, senap och en massa spännande sorter! Många grillar ju på sommaren, eller från våren till hösten. Då är det perfekt att ha grillsåser i olika utföranden hemma i skafferiet! Jag gillar konceptet riktigt mycket och tror att det är betydligt lättare för skolklasser att sälja detta till familjemedlemmar, släktingar och grannar än vad det är att sälja kakor eller godis. Vad tror du? Eller du kanske har testat dessa produkter?

Jag gillade detta paketet riktigt mycket och knackar någon av mina grannar på dörren och vill sälja det till mig så är jag nog inte långsam med att säga ja iallafall!


Tänk ändå, du får testa en massa spännande produkter som du kanske inte fått tillfälle att testa innan, eller kanske inte vågat testa eftersom det inte är märken som står på de vanliga hyllorna i din mataffär. Dessutom går pengarna delvis till en skolklass som kan göra en resa tillsammans innan de kanske slutar mellanstadiet eller högstadiet och flyttar vidare till större skola och klassen splittras. Jag var på Liseberg med en av mina klasser när jag gick i mellanstadiet och det var riktigt roligt och ett fantastiskt minne att ha med mig. Vi hade teaterföreställningar för att dra in pengar till den klassresan och vi tjänade faktiskt så pass mycket att vi kunde donera en del till utsatta barn!

Gillar

Kommentarer