Gåvagn eller gåbil?

Innehåller affiliate-länkar

Jaha vad ska man välja då? Gåvagn eller gåbil? Både och har vi inte plats för ^^
Alicia gick när hon var 8.5 månad så där hann vi knappt fundera på vad hon skulle ha, men hon fick både gåbil och vagn i julklapp (när hon var 10 mån) ändå. Kevin fick en gåbil när han fyllde 1, men vågade inte sitta på den förrän han var närmre 2. Gåvagnen som Alicia hade följde med och han fick ha den också. Dock tog han sina första steg när han var 10 månader för att sen vänta med att gå tills han var 16 månader.

Tilda fyller 1 om 9 dagar. Hon går längst med möbler och när man håller henne i båda händerna, om hon vill. Och eftersom intresset av att gå finns så tänkte jag att den perfekta 1-årspresenten är en gåvagn eller gåbil. Men vilket kan hon ha mest nytta av, längst nytta av?

Vad har/hade ni?


-- nedan kommer affiliatelänkar, dvs reklam --

Gillar

Kommentarer

Erika,
Kan tipsa om https://www.sparkbilar.nu , de har massor av olika modeller. Vi köpte en 2 in 1 till vår son. Som hade handtag där bak som man sedan kunde plocka bort när de väl lärt sig hur de ska göra. Påminner om den blåa på din bild, fast vit. Det är en mercedes logga på den. Annars är ju retrobilarna så himla fina
www.sparkbilar.nu