Gliiiiid fram!

-- I samarbete med HelloRider --

Sommarens modeller

Jag gillar att vara utomhus, röra på mig (ibland haha) och se mig omkring. Eftersom jag inte har körkort så har jag genom årens lopp blivit riktigt flitig på att cykla. För tillfället cyklar jag knappt alls, dels på grund av att jag inte har någon egen cykel och den jag brukar stjäla är sambons som för nåra år sen var fin innan jag började använda den.. Jag skulle vilja ha en egen cykel faktiskt. Och nu har jag gått och funderat på om jag skulle skaffa mig en elcykel såhär på äldre dar. Knäna är trötta, mamman har inget flås och 2-åringen som sitter i sitsen bakom väger som tre ungar och sitter allt annat än stilla. Vilken dröm att bara få glida fram!

Jag har kikat en del hos HelloRider som har ett riktigt bra utbud, och snygga är dom! Dessutom har dom bra kampanjpriser, och man kan fynda utställningsexemplar till riktigt bra priser eller så väljer man bara vad man vill ha för en skönhet och använder sig sen av elcykelpremien och får hela 25% rabatt på köpet! Kan det bli bättre? Jajjemän, frakten är dessutom gratis så det tillkommer inga extra kostnader heller.

Och det bästa är nog att dom har elcyklar för damer. Jag gillar inte när herr & dam ska ha lika.. för jag cyklar bäst på en damcykel och min gubbe på en herr. Så är det! Och här fanns det ju superfina elcyklar för damer :D (elcykel dam)

Jag är såld. Jag vill köpa. Nu nu nu.

Har du en elcykel? Är du nöjd? Berätta gärna för och nackdelar, vad du har för märke m.m. Jag är så nyfiken! Min lillebror har en och den har jag testat ett par meter, vilken känsla haha. Riktigt fräckt, och kanon om man ger sig ut på riktigt långa rundor så kan man få hjälp på tillbakavägen sen, för hem måste man ju. Eller i alla backar, jag verkligen hatar uppförsbackar och lyckas alltid alltid alltid hitta sånna långa och dryga backar som aldrig tar slut.

Mer elcyklar åt svenska folket ✌

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229