Great Place to Work

¤ I betalt samarbete med Serveoffice ¤

Minns du vad du svarade på den klassiska frågan "vad vill du blir när du blir stor?" när du var liten? Jag kommer ihåg det så väl. Jag ville bli fröken. Avgudade en av minafröknar på lekis som det hette då, och jag ville bli precis som hon. Det blev inte så, men jag gick ändå den vägen. Jag läste på barn och fritidsprogrammet i gymnasiet och tog studenten därifrån med bra betyg. Men sen vände det och jag ville något helt annat. Det andra funkade inte i praktiken och nu jobbar jag med något jag älskar men aldrig förr tänkt tanken på att jobba med.

Om man inte vet riktigt vilken väg man ska välja så finns det rekryteringsföretag som bland annat Serveoffice som har över 30 års erfarenhet och har blivit certifierat av Great Place to Work som ett av Sveriges bästa arbetsplatser.
Här kan du få hjälp inom bemanning och rekrytering av professionella konsulter som kan sin sak. Fokus ligger på HR, lön och ekonomi och du kan gå in på deras sida och kika på lediga jobb eller klicka dig vidare under fliken att du söker medarbetare.

Ibland kan det vara otroligt hjälpsamt att faktiskt låta någon annan sköta den där processen åt en, varesig man söker jobb eller medarbetare. Dessa konsulter är speciellt utbildade för att sätta rätt person på rätt plats och göra det bästa för både arbetare och företag och finnas med under processen. Jag hade känt mig tryggare under mina arbetslösa dagar om jag haft någon som backat upp mig och hjälpt mig i rätt riktning.
Värt att nämnas är ju så klart också att detta företag finns i Stockholm. Så bor du i huvudstaden och söker efter ett nytt arbete eller fler medarbetare så tycker jag absolut att du ska kolla upp om detta är något som hade funkat för dig.

Gillar