Har du gjort det?

I samarbete med Högskoleprovguiden

Har du gjort högskoleprovet? Inte jag. Men jag har funderat på det, bara för sakens skull. Se hur jag ligger till. Fast det hade inte varit kul att få dåligt resultat dock. Tror inte det skulle kännas så kul haha.

Du som har gjort det, hur gick det? Och varför gjorde du det? Det vanligaste är ju att man gör det för att man behöver ett visst resultat för att komma in på en utbildning. Men jag tror inte det är helt ovanligt att man gör det för att få en siffra på sina kunskaper heller.

Om man villöva inför nästa högskoleprovet så finns det hjälp att få! Det finns en guide som är superduperbra, och det är helt gratis. Dock finns det en VIP-guide också för den som vill kosta på sig lite mer. Men med gratisguiden kommer man ändå väldigt långt tycker jag. Inte helt fel att kunna bli guidad genom de olika momenten faktiskt. Och det är inget fusk, utan bara övningar, repetition och kunskapstest. Har du ännu inte kollat så tycker jag verkligen du ska göra det, och har du testat så får du mer än gärna kommentera detta inlägget och berätta vad du tyckte och vad din erfarenhet av guiden är! Att kunna plugga just online tycker jag är så himla smidigt, slippa göra vid sig (haha så typiskt mig!), åka iväg, och nu i dessa tider så slipper man även att utsättas för onödig smittor. Jag är ju annars en sån vekling att jag plockar upp alla baciller som finns, så är någon i rummet förkyld så är jag garanterat förkyld dagen efter :( Så för min del är det fantastik med dessa onlineguider!

Och är det många år sen man pluggade eller tog studenten kan det vara bra att öva lite innan man sätter sig i skolbänken igen, eller till och med vågar sig på att göra högskoleprovet utan att ha minsta aning om hur man ligger till kunskapsmässigt.

Gillar

Kommentarer