Heelt slut!

Waow, vilken dag! Har du haft en bra dag? Gjort ngt kul?

Vi började dagen med stress & kaos. Trött mamma och tjuriga barn. Jag fick sova två timmar inatt, Tilda var orolig och ledsen, folk hade hög musik igång kl 3 på natten och mina nerver tog över.

Men, vi kom iväg i tid. Alicia gick till skolan samtidigt som vi andra tre gick mor Kevins förskola där han glatt satte sig vid frukostbordet. Jag och Tilda skyndade vidare mot hennes förskola.. och det var inte lika kul. Ledsen tjej som grät när hennes stressade mamma lämnade över henne till personalen. Personal som för övrigt är helt underbar och fixade det galant.

Parkerade vagnen och stressade vidare upp mot bussen med min packning. Väl framme tittade jag ner på mina nya boots som A köpte till mig igår. Helt trasiga, spruckna. L ringde och sa att hon kunde köra mig till Öa så jag lämnade busskuren och gick hem till henne för lite kaffe. Sen när jag ska ta av mig bootsen så lossnar hela sulan :O Vi bestämde att vi skulle köra hemom för att byta skor innan vi körde till Öa. Stövlar fick det så fint bli.. men det har öst ner hela dagen så var perfekt :P

Välkomnades på jobbet och jobbade mellan 10-15.15 innan jag traskade genom hela byn medan jag pratade med mormor i mobilen. Mötte upp A vid hans jobb och sen mot förskolorna och fritids för att hämta ungarna.

Tilda var först ut, och ooooj vad fina ord vi fick höra! Solstråle, duktig, social :D Hon har egentligen bara skolats in 3 dagar istället för 2 veckor men vi har tyckt att hon funnit sig otroligt snabbt och inte behövt oss där, och A finns 15 minuter bort om det behövs. Hon hade sovit för första gången på förskolan och även det helt utan problem!

Vidare för att hämta Alicia och Kevin, även där hade de gått bra och dom verkade nöjda (och trötta!) med att ha fått vara på fritids & förskola längre än vanligt. Här behöver man minsann inte ha dåligt samvete för att lämna barnen haha!

Men sen när vi kom hem blev det lite mer kaos. Mat skulle lagas, barnen var trötta och vi med. Maten blev skit, men alla blev mätta ändå. I skrivande stund har jag tänt lite ljus, Kevin sover, Alicia har sin mobil en stund innan hon ska sova och både A & Tilda har slocknat i soffan :D

Imorgon lämnas K & T på förmiddagen och sen tar jag bussen till Öa för att jobba ett par timmar innan jag ska traska hem till svärisarna där barnen kommer vara eftersom A har träning med klubben. Blir nog bra detta! Dock kände jag att jag behöver ytterligare BRA kläder och ytterkläder för att klara av de timmar man är ute, och när jag ska gå kors och tvärs. Men det får väl komma efter hand. Bara tråkigt att inte kunna vara rätt klädd på jobbet :/

Nu ska jag fixa lite mail och smyga ut i köket och hämta några chokladbollar ;)

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
stackare men söta är dom
nouw.com/yasminegill