Hej från sjukstugan!

Ja här är det fortfarande sjukstuga. Även om jag mår en smula bättre idag än vad jag gjorde igår så är jag inte helt okej än. Och Tilda är inte bra hon heller, natten var verkligen as-jobbig. Får se om det kanske blir ett besök på vårdcentralen för lilltjejen imorgon om hon inte bättrar på sig. Hjärtat är hemma imorgon också så jag får lite uppbackning.

Idag är det vinter igen, helt sjukt vad det växlar mellan plusgrader & halv storm till minusgrader och vindstilla. Jag föredrar då det senare. Dock blir det kallt fort här hemma och kaminen hålls igång mesta delen av dagen. Vi hade en nisse hemma för två veckor sen som kollade på luftvärmepumpen (den vi köpte för 2 papp men inte funkade...). han konstaterade snabbt att det inte går att fylla på den och den bör flytta till tippen precis som den andre vi hade. 875:- fick jag en faktura på, för att han skulle konstatera detta. Yeeey lixom. Blir ingen pump den här månaden heller :O Men ja, vi överlever sålänge vi håller oss hemma och kan elda :P

Imorgon är det en vecka kvar av jullovet, måtte vi bli friska snart så vi kan hitta på något också. Alicia klättrar på väggarna och Kevin är understimulerad, men idag fick vi fixat på lillemans rum och Alicia var både iväg och lekte med en kompis och hade sen kompisen hemma en stund med :)

Gillar

Kommentarer