Hjärntrötthet 🤯

Jag vet knappt vart jag har huvudet idag. Såhär trött har jag inte varit på lääänge 🤯 Men på sätt och vis är det skönt, slippa pilla navelludd och rulla tummarna 😂

Dagen började med att lämna kidsen på skola och förskola, sen en pw med musik i öronen. Tog en omväg hem bara för att solen sken.
Hemma och pluggade, satte igång tvätt och disk och traskade sen ner till jobbet för ett par timmars brevidgång. Massa info rakt in i hjärnan, sen ringer skolan och vill ha både mig och A på akut möte. Med raska ben var jag på plats på skolan i tid, hann informera förskola och fritids om det innan jag mötte upp resten av mötesdeltagarna.

20 minuter senare var vi ute från skolan, lite småprat och sen traskade jag för att hämta minstingen. En minsting som verkligen inte var intresserad av att följa med mamma hem 🥴 Men efter en stund gick det ändå och vi traskade vidare för att hämta K på fritids. Glada i hågen tyckte barnen att dom skulle leka på skolgården, men det tyckte inte mamman eftersom klockan nästan var 17. En halvtimme senare landade vi hemma.

Mjooo, dagen har gått i ett och min hjärna är full av information som jag knappt vet hur jag ska sortera. Nu sitter jag återigen vid datorn med en kopp lakrits-te (bara för att inte få i mig dödliga doser av kaffe) och ska plugga en timme innan kudden kallar.

Imorgon är det samma runda igen bortsett från mötet, sen ska jag och ungarna handla innan vi vandrar hem och kickar igång helgen 😁✌️

Vad gör du när du blir hjärntrött?

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,

Hoppas att denna dagen blir bättre! Skönt med helg runt hörnet 😊.

Jag brukar lägga "Diamond Painting-tavlor" när jag är trött i hjärnan. Det är avkopplande och man släpper allt som snurrar i skallen och bara är "här och nu".

nouw.com/jopphejjdihejjda